Fix getting started popovers cuke

parent 8a9ce0d6
......@@ -55,7 +55,6 @@ Feature: new user registration
Scenario: closing a popover clears getting started
When I confirm the alert after I follow "awesome_button"
Then I should be on the stream page
And I have turned off jQuery effects
And I wait for the popovers to appear
And I click close on all the popovers
And I close the publisher
......
......@@ -255,16 +255,16 @@ Then 'I press the attached image' do
end
And "I wait for the popovers to appear" do
page.should have_selector(".popover", count: 3)
expect(page).to have_selector(".popover", count: 3)
end
And /^I click close on all the popovers$/ do
page.execute_script("$('.popover .close')[0].click();")
expect(page).to have_selector(".popover", count: 2)
page.execute_script("$('.popover .close')[0].click();")
expect(page).to have_selector(".popover", count: 1)
page.execute_script("$('.popover .close').click();")
expect(page).to_not have_selector(".popover .close")
find(".popover .close", match: :first).click
expect(page).to have_selector(".popover", count: 2, visible: false)
find(".popover .close", match: :first).click
expect(page).to have_selector(".popover", count: 1, visible: false)
find(".popover .close", match: :first).click
expect(page).to_not have_selector(".popover", visible: false)
end
Then /^I should see a flash message indicating success$/ do
......
Markdown is supported
0% or
You are about to add 0 people to the discussion. Proceed with caution.
Finish editing this message first!
Please register or to comment